Børneinstitutioner. Daginstitutioner. Skoler

Børneinstitutioner. Eco-Clean forstår, at rengøring er meget vigtig for børneinstitutioner. Frem for alt, forbedrer en ren børneinstitutioner holder børnene rask, og hjælpe med veludvikling af deres oplæringsevner.
Vi forstår de særlige behov af børneinstitutioner og er villige og fleksible til at opfylde dine tidskrav. Desuden er vi glade for at tilbyde ekstra rengøring i tilfælde af særlige begivenheder. Vores sikre rengøringsprocedurer giver en børneinstitution med et mere behageligt og rent miljø for børnene.

Daginstitutioner

Vi forstår den tillid Daginstitutioner skal have fra os at gøre deres faciliteter ren, desinficeret og sikker for børn og personale. Vi forstår også forældrenes forventninger og stræber efter at gøre hver dagtilbud et attraktivt og sikkert sted, hvor de kunne føle sig godt tilpas droppe deres børn. Nogle af ting, vi fokuserer på, er:

  • Opfyldning af kommmunal krav.
  • Sikkehed
  • Ikke giftige kemikalier.
  • Konsistens og kvalitetsrengøring.
  • Tilpassede specifikationer

... og mere.

Skoler

Korrekt miljø i enhver uddannelsesinstitution er en af ​nøglerne til en vellykket læring. Rengøring og vedligeholdelse af skoler og gymnasier kræver et sæt af færdigheder og viden om unikke behov. Klasseværelser, gangarealer, trapper, toiletter, kontorer, biblioteker, computerrum, cafeterier, køkken og gymnastiksal nødt til alle ophold rene, komfortable og sikker på alle tidspunkter. Vi har en fleksibel og pålidelig rengøring metode, der kan skræddersys til at opfylde de specifikke behov i din uddannelsesinstitution og sænke omkostningerne ved at opretholde faciliteter rene.

Får et tilbudecocleanadmin@gmail.comMariendalsvej 49, 2th, 2000 Frederiksberg(+45)2871 5652