Behandlingscentre. Restauranter. Køkken

Behandlingscentre. Eco-Clean personale er professionelt sarkastisk og trænet til at opfylde og overstige alle dine forventninger i enhver tilknyttet projektet på enhver medicinsk facilitet. Vi forstår vigtigheden af ​​medicinsk rengøring, sanitet og desinfektion af alle områder. Gennem ordentlig rengøring procedurer, vi forsøger at forhindre spredningen af smitsomme bakterier. Vi bruger også sikreste rengøringsmidler kemikalier og udstyr til at give et rent miljø for patienter, besøgende og medicinsk personale.
Når vi evaluerer dit anlæg og diskutere dine behov, vil vi designe en rengøring kontrakt. Rengøring kontrakt vil bestå af anbefalede konkret plan, der vil give dit arbejdsområde en overlegen og billig rengøring på en tidsplan, der virker bedst for dig.

Restauranter. Køkken.

o Restaurant/Køkken regøring Services Eco-Clean giver den reneste og sikreste spisning og madlavning miljø for personale og kunder. Gennem systematisk kvalitetskontrol rengøring vi forlænge levetiden af dit udstyr. Vi har også forsikre en overlegen udseende restaurant eller cafeteria plads. Eco-Clean Rengøring tilbyder en menu af tjenester for din virksomhed, herunder:

  • Rengøring af bordeplader.
  • Vaske gulve og køkken måtter.
  • Optørring og voksning køkken gulve.
  • Desinfektion og polering dræn, spejle, toiletter og urinaler.

Sammen med dig og vores personale vil vi skabe en plan, der ville tilfredsstille dine behov og passer med din tidsplan.

Får et tilbudecoclean@gmail.comMariendalsvej 49, 2th. 2000 Frederiksberg(+45) 2871 5652